Jäsenedut

Monta syytä liittyä SUREen

Tutustu esitteeseemme. Läs vår broschyr.

Alueellinen toiminta. Jokainen SUREn jäsen kuuluu johonkin alueyhdistykseen, ja alueyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa koulutustilaisuuksista virkistystapahtumiin.

Ammatillinen oikeusturva- ja vastuuvakuutus. Varsinaisena jäsenenä sinulle kuuluu ammatillinen oikeusturva- ja vastuuvakuutus. Lue lisää.

Ammatillinen tuki. SUREn jäsenenä kuulut kollegiaaliseen joukkoon, jossa rehtorin paras tukija on toinen rehtori.

Edunvalvonta. Vastaamme rehtoreiden ammatillisesta edunvalvonnasta ja osallistumme rehtorien työolojen sekä palkkauksen kehittämiseen.

Edustus. Tuomme jäsentemme äänen kuuluville kaikissa ajankohtaisissa rehtoreita koskevissa hankkeissa, päätöksissä ja suunnitelmissa.

Oikeudellinen asiantuntija-apu. Suomen Rehtoreiden jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada ensivaiheen neuvonta- ja konsultointiapua. Yhteydenotto tästä.

Jäsenkortti. Oma mobiilisovellus toimii jäsenkorttina. Sovelluksesta löydät nopeasti tietoja.

Koulutukset. Järjestämme vuosittain mm. Pro Rexi -tapahtuman, Ylioppilastutkinto-koulutuksen sekä täydennyskoulutusta OPH:n rahoitukselle. Olemme mukana myös alueellisten rehtorikoulutusten järjestämisessä.

Tutkimukset. Tieteellisesti tuotettu Rehtoribarometri-tutkimus antaa vuosittain jaksamisesi tueksi ajantasaista tutkimustietoa rehtorin hyvinvoinnista ja halutessasi myös oman hyvinvointisi tunnusluvut.

Viestintä. Saat jäsenkirjeemme säännöllisesti kerran kuukaudessa sekä neljä kertaa vuodessa kotiin ilmestyvän rehtoreiden pää-äänenkannattajan, Rexi-lehden, kotiin kannettuna.

Kansainvälisyys. Tarjoamme verkostoitumista ja mahdollisuutta kahdenkeskiseen vaihtoon OPC:n rehtorien kanssa Kanadassa. Voit hakea KV-koulutustukea ulkomailla tapahtuvaan koulutukseen.