Suomen Rehtorit ry

Suomen Rehtorit ry on koulujen, oppilaitosten ja opetustoimen johtotehtävissä työskentelevien ammatillinen edunvalvontajärjestö.

Näiltä sivuilta löydät tietoa strategiastamme sekä siitä, kuinka ajamme jäsentemme etua jo asioiden valmisteluvaiheessa ja osallistumme rehtoreiden työolojen ja palkkauksen kehittämiseen. Pääset tutustumaan tämänhetkisiin hallituksemme jäseniin, kansainvälisiin verkostoihimme sekä historiaamme.

Viestintä

Sana kulkee monia kanavia pitkin

SUREn jäsenenä pysyt ajan tasalla ammattikuntasi asioista ja pystyt edistämään kauttamme työn epäkohtien korjaamista.

Rexi-lehti

Rehtoreiden pää-äänenkannattaja, SUREn julkaisema Rexi-lehti, ilmestyy printtilehtenä neljä kertaa vuodessa. Jäsenemme saavat sen kotiin kannettuna. Katso tästä REXI-lehden mediakortti.

Jäsenkirjeet

Jäsenenämme saat sähköpostiisi kerran kuukaudessa jäsenkirjeen. Siihen puheenjohtajamme kokoaa keskeiset ajankohtaiset rehtorin ammattiin liittyvät kuulumiset. Ne voivat liittyä niin valtakunnalliseen opetusalan päätöksentekoon, ammattiyhdistysasioihin kuin SUREn omiin koulutuksiin tai tapahtumiinkin.

Somekanavat

Jaamme ajankohtaista tietoa myös somessa Facebook-sivullammeTwitterissä sekä Instagramissa. Meillä on myös oma Youtube-kanava. Käy liittymässä seuraajaksemme!